Foodtruck - book os

Send en forespørgsel

Til dit næste arrangement, festival, fest, konfirmation, bryllup eller noget andet. Brug formularen nedenunder til at sende os en forespørgsel. 

Hvad vores kunder siger om food trucken

Brødrenes foodtruck

Vi har siden 2021 været ude til mere end 100 forskellige events og arrangementer. De fleste events tager vi ud til i vores elskede foodtruck, som har en kapacitet på op til 600 kuverter. 

Vi tilbyder dog også specifikke catering-løsninger som f.eks. servering af diverse gourmet-sliders, levering af kolde sandwich mv. 

Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad vi kan løse for dig. Send en uforpligtende forespørgsel og vi vender retur over mail. 

Jo mere du beskriver dine ønsker, jo mere retvisende et tilbud kan vi sende i din retning. Så giv den endelig gas i kommentarfeltet. 

Og hey… HUSK HYGGEN!

Foodtruck

Food truck, madvogn, foodtrailer eller foodtruck – kært barn har mange navne, men ingen tvivl om vi har vores foodtruck kært! Vores madoplevelser er tilgængelige via vores fantastiske foodtruck, som kan lejes til enhver festlig begivenhed, herunder konfirmationer, firmafester eller lignende.

Vores foodtruck er din løsning til at tilføje en ekstraordinær madoplevelse til din begivenhed. Vi tilbyder en bred vifte af lækre sandwhiches og andre lækkerier, som dine gæster vil elske. Vi tilbyder vores normale menu bestående af bøfsandwiches, ribbensandwiches, frikadelle sandwiches, sprøde pommes frites og så videre. Men vi tilbyder også at tilpasse det præcist til JERES arrangement. Vores food truck-service er tilgængelig i Aarhus og resten af Jylland, herunder Nordjylland.

Foodtruck til fest

Vi er specialister i at levere mad til konfirmationer og andre festlige begivenheder. Vores madvogne er perfekte til at tilføje et strejf af unikke kulinariske oplevelser til din fest. Vi tilbyder også natmad til konfirmationer, så du kan forkæle dine gæster hele natten.
Hvis du er på udkig efter mobil madvogn eller en food trailer, er vi din ideelle partner. Vores food truck-service er tilgængelig til alle typer arrangementer, herunder private fester, firmaarrangementer og festivaler.

Vores foodtruck-service er tilgængelig i Jylland, herunder Esbjerg, Århus, Nordjylland og resten af området. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, når du ønsker at leje en foodtruck. Uanset om du planlægger en festlig begivenhed eller en fest i Jylland, kan vores foodtruck skabe en fantastisk madoplevelse. Vi tilbyder også specielle pakker til festlige arrangementer som f.eks. food trucks til festen.

Hvad koster en foodtruck?

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til din begivenhed og dit budget. Hos os kan du leje en foodtruck til en overkommelig pris. Vi tilbyder fleksible pakker, der passer til ethvert budget og behov. Vi ønsker at give dig det mest præcise tilbud, der matcher dine ønsker. Jo mere detaljeret du beskriver dine behov, desto bedre kan vi skræddersy vores tilbud til dig. Derfor opfordrer vi dig til at dele alle dine ønsker og præferencer i kommentarfeltet.

Uanset om du leder efter street food til festen eller en lækker burgeroplevelse, er vores food truck det rette valg. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores menu, priser og muligheder for at leje en food truck. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en uforglemmelig madoplevelse til din fest!

Vælg lokation

Aarhus C
Borggade 12B, 8000 Aarhus C
Aarhus Ø
Hveensgade 1, 8000 Aarhus C