Brødrenes - By the Beach

Velkommen til Brødrenes – By the Beach!

Vi er Magnus og Theis Thesbjerg Jensen, to brødre fra Vestjylland, som står bag denne pop-up. Vores mission er at bringe den klassiske danske grillmad til stranden med et moderne twist. Vi bruger friske, lokalt producerede ingredienser og fritgående dansk kød for at skabe lækre retter, der får tænderne til at løbe i vand.

På vores strandmenu finder du favoritter som Beach Burger, Crispy Chicken Burger, Veggie Burger og Fish and Chips. Vi serverer også vores populære grove fritter med hjemmelavede dips, der giver et ekstra pift til måltidet.

Stedet ejes af Jessie’s by the Beach, og vi står for maden. Hos os kan du også købe lokale øl og vine, nyde økologisk dansk is og leje surf-udstyr ved vandkanten. Vi vil gerne give dig en fuldendt strandoplevelse med god mad, hygge og sjov.

Besøg os ved stranden for en afslappet og hyggelig madoplevelse. Om du er lokal eller på besøg, så sørger vores venlige personale og lækre mad for, at din dag ved stranden bliver uforglemmelig. Du kan også se vores åbningstider og forudbestille på +45 22587559 eller finde os på Google.

Følg os på Facebook, Instagram, og TikTok for opdateringer om vores lokation og tilbud.

Brødrenes – By the Beach har samme fokus på kvalitet og smag, som du finder i vores gastrogrill, Brødrenes Original, i Aarhus. Her har vi genopfundet klassikere som frikadellesandwich, bøfsandwich og flæskestegssandwich med sprød svær og saftigt kød. Vi tilbyder også vegetariske muligheder, så der er noget for enhver smag.

Og husk, du kan altid besøge vores gastrogrill, Brødrenes Original, i Aarhus, hvor vi har et bredt udvalg af retter og en masse lækre specialøl. Har du brug for mad til et event? Så lej vores foodtruck! Vi sørger for god mad og hygge til din fest, firmaarrangement eller festival. Læs mere om udlejning af vores foodtruck her.

Vælg lokation

Aarhus C
Borggade 12B, 8000 Aarhus C
Aarhus Ø
Hveensgade 1, 8000 Aarhus C