Føtex Food - Ceresbyen

Vi holder vinterlukket og er tilbage med vores foodtruck foran Føtex Food i Ceresbyen til marts 2024

Kunne du tænke dig at få os ud med en af vores foodtrucks til dit næste arrangement. Så kan du læse meget mere under FOODTRUCK

November Special
Brødrenes crunchy Mexican

Bøf fra danske fritgående dyr, smeltet cheddarost, crunchy tortillachips, frisk tomat, salat og syltede jalapeños.
Indkapslet i en ristet durumbolle, smurt med vores hjemmerørte guacemole.

november special 2023
Jysk Væddeløbsbane

Vi har indgået et samarbejde med JVB, hvorfor du kan købe vores lækre burgere, sandwiches og signatur-fritter til alle de officielle løb her i Aarhus. Vi står i smukke omgivelser og det er en særdeles underholdende dag i det fri. Se alle løbsdage her: https://www.jvb-aarhus.dk/loebsdage/

Kunne du tænke dig at få os ud med en af vores foodtrucks til dit næste arrangement. Så kan du læse meget mere under FOODTRUCK

Vores Burgere

Vi går op i dyrevelfærd og kvalitet! Derfor anvender vi kød fra danske fritgående dyr.

burger svinet

SVINET

Ristet rustik durumbolle smurt med hjemmerørt grill-mayo. Lynmarineret frisk rød spidskålssalat, saftig dansk ribbensteg og hjemmesyltede agurker.

burger dellen

DELLEN

Ristet rustik durumbolle smurt med hjemmerørt grill-mayo. Lynmarineret frisk rød spidskålssalat, bedstemors frikadeller og hjemmesyltede agurker.

burger bøffen

BØFFEN

Ristet rustik durumbolle smurt med hjemmerørt grill-mayo. Hjemmesyltede rødbeder og agurker. Saftig dansk bøf, ristede og ølkaramelliserede bløde løg.

burger veggie

VEGGIE

Ristet rustik durumbolle smurt med hjemmerørt grill-mayo. Hjemmesyltede rødbeder og agurker. Vegansk bøf, ristede og ølkaramelliserede bløde løg.

burger lillebror

LILLEBROR

Ristet rustik durumbolle smurt med hjemmerørt grill-mayo. Rødløg, BBQ, saftig dansk bøf, rød cheddar og hjemmesyltede agurker.

Stor respekt for de danske råvarer

Hos Brødrenes serverer vi en nyfortolkning af den klassiske danske grillmad. Vi har taget det bedste med videre, i form af frikadeller, som bedste lavede dem, hendes brune sovs, de sprøde svær og det magre, saftige kød, og så tilføjer vi brødrenes crunchy hjemmesylt, grove fritter og lækre hjemmerørte mayonnaiser. Det hele gøres med udgangspunkt i lokale leverandører og en stor respekt for de danske råvarer. 

Vores gode råvarer og dejlige mad kan I også få ud til jeres næste event. Se mere her – lej foodtruck Århus

Hvad vores kunder siger

Hvis du ikke har fået en bid mad hos brødrenes endnu, så vil jeg stærkt anbefale dig at gøre det. De tilbyder virkelig noget lækkert mad, det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg prøver det 😊😊 derudover er det nogle super dejlige drenge, der står i vognen, så det er både god mad og god service!!

Marie Fuhr Vestergaard

Første gang jeg smagte deres mad vidste jeg, at der rimelig hurtigt efter ville blive en anden gang. Kom med min kæreste, som har glutenallergi. Ved en fejl glemte jeg at fortælle, at den ene bolle skulle være glutenfri. De gode drenge fra Brødrenes Originale lavede en ny uden beregning. Se. Det er god service!!!

Sasa Kovacevic

Helt igennem lækker mad, hjemmelavet og det smages - både tilbehør, fyld og dyppelse 🤩 Når det så krydres med super nærværende og hyggelig service… wauw, bare wauw. Vi føler os absolut heldige at i har valgt at slå jer ned i lige vores hood 🍔

Camilla Rosenkilde Andersen

i medierne

Herunder kan du se nogle af de medier vi er omtalt i. Du kan ved at klikke, læse de rosende ord vi har fået med på vejen.

Anbefalet af Restaurant Guru 2023

Vi er stolte af at blive anbefalet af Restaurant Guru i 2023! Kom og oplev vores kvalitetsmad og fremragende service.
Besøg Brødrenes Original i Borggade – Vi glæder os til at se dig!

Følg os på Instagram

Vælg lokation

Aarhus C
Borggade 12B, 8000 Aarhus C
Aarhus Ø
Hveensgade 1, 8000 Aarhus C